*M*
PERSIKKARAHKAPIIRAKKA
POHJA
100 g sulatettua voita
1/2 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
PÄÄLLINEN
1/2 dl sokeria
1 prk maitorahkaa (muista myös vähälaktoosinen vaihtoehto)
1 dl kermaa (vähälaktoosinen)
2 munaa
1 rkl sitruunan mehua
1 tl vaniljasokeria
1 tlk säilykepersikoita
- Valmista ensin pohja sekoittamalla muna ja sokeri, lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe
ja lopuksi sulatettu voi
- Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuokaan tasaisesti
- Päällisen valmistuksen voi aloittaa kaatamalla rahkapurkin sisältö kulhoon ja sen
jälkeen muut ainekset. Sekoita hyvin ja kaada rahkaseos piirakkavuokaan
- Lopuksi laita persikkalohkot rahkan päälle
VINKKI! Pakastemansikat toimivat tässä myös hyvin
Paista uunin keskitasossa 175 asteessa n. 30 min
Tää oli yks niistä ohjeistä joita katoin. Hyvä perusresepti :)
VastaaPoista